Hotellet
Vi har valgt å avholde middagen i eget lokale, da vi foreløpig ikke vet hvor mange "andre" gjester det vil
være på hotellet. Som nevnt i Melding nr 2 har vi nå endret opplegget til en buffet-middag. Det betyr at hver enkelt
må forsyne seg med det som faller i smak. Middagen er inkludert i kontingenten så ikke tenk mer på det. Skal du derimot ha
vin eller annet drikke, kan det bestilles av servitør. Betalingen må hver enkelt gjøre i baren etter middagen eller når det passer.
Menyen ser slik ut:
KALD MAT
Vamrøkt pepperlaks
Spekeskinke med grønn asparges
Wraps med røkelaks og kylling
Krepsehale-salat med mango, chili og koriander
Hvitvinsdampede blåskjell
Husets potetsalat
Pastasalat med friske grønnsaker
Nystekt baguette, flatbrød og smør
VARM MAT
Helbakt kveite med hvitvinsaus
Entrecôte av kalv med madeirasaus
Friske grønnsaker (sesongens utvalg)
Fløtepoteter
Saltbakte poteter
DESSERTBORD
Crema catalana
Brownie med vaniljeis
Ostefjøl med 3 typer modne oster, plommechuntey og kjeks
Her er en lapp du sikkert finner i respsjonen sammen med kart ol.
Jeg har lagt inn et bilde av selve avkjøringen fra Bankgata inn til Hotellet. Hvis noen vil ta Bybussen til byen
kan de møte opp nedenfor dette området på holdeplass Maihaugveien. Men spør i resepsjonen før du prøver dette da
bussen har forskjellige ruter og passerer bare en gang i timen mellom Kl 10 og kl 16. Den går heller ikke på søndager.